Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Hotel Valtur Cervinia Cristallo Ski Resort - Cervinia ITALIEN

Halvpension

Nyt og eksklusivt resort i Cervinia.

Hotel Valtur er en af ​​de mest ikoniske bygninger i Aostadalen. Det nyrenoverede hotel har 231 værelser fordelt på den 5-stjernede Cristallo hovedbygning og på de to 4-stjernede annekser Cristallino 1 og Christallino 2, der er forbundet til hovedbygningen via interne korridorer.

Hotellet har indbydende lobbyområde med pejs; Executive Lounge, concierge, butik, 2 restauranter, 2 barer, swimmingpool, minipool til børn, Spa, fitness, Baby/Mini/Teenage klub, levende musik og DJ.

Hotellet er beliggende i fredelige omgivelser. Skilifterne og byens centrum ligger kun 800 meter væk. En shuttleservice til skilift er tilgængelig på planlagte tidspunkter.

Hotellet er velegnet til par, større grupper og familier.

Der er skiudlejning på hotellet, så du i ro og mag kan finde udstyr til en god dag på pisten.

 

Wellness og spa

Den helt nye wellness-afdeling består af indendørs pool med liggestole, fitnesscenter med den nyeste generation af udstyr, minipool for børn, sauna, biosauna, dampbad, isvandfald, saltvæg og minipool med spabad. Afdelingen reserveres mod betaling af gebyr. Der tilbydes også massage- og skønhedsbehandlinger mod betaling.

 

Værelsestyper

De fleste af værelserne er blevet fuldstændig renoveret i 2022 og kan være af 4- eller 5-stjernet kategori, der adskiller sig i kvalitet af møbler, størrelse og service.

 

De 4-stjernede værelser i Cristallino 1 og Cristallino 2 bygningerne. Nogle delvist renoverede og andre totalrenoverede, alle med badeværelser med bruser. Alle værelser tilbyder følgende tjenester: Sky TV, Wi-Fi, telefon, justerbar varme, minibar og safe. Ophold i 4 stjernede værelser inkluderer halvpension.

Classic, 23-35 m2
Nogle op til tre gæster med dobbeltseng og en sovesofa. Sammenhængende Classic-værelser og Classic-værelser med terrasse er også tilgængelige

Romantic, 18-21 m2
Fuldstændig renoveret med nye og moderne møbler, med dobbeltseng, op til to gæster

Comfort, 20-35 m2
Fuldstændig renoveret med nye og moderne møbler, op til tre gæster, med dobbeltseng og en sovesofa. Comfort værelser med terrasse er også tilgængelige

Family, 40-55 m2
Op til fire gæster, bestående af et soveværelse med dobbeltseng og et andet soveværelse med to enkeltsenge

Grand Family, 58-64 m2
Op til fire gæster, bestående af et soveværelse med dobbeltseng, et andet soveværelse med to enkeltsenge og møbleret opholdsstue

Services for gæster i 4-stjernede værelser
Halvpension eller helpension med alle måltider i buffetrestauranten (vand, vin og sodavand inkluderet), eftermiddagssnack, gratis brug af swimmingpool og fitnesscenter, samt transport til skilifterne.

 

I Cristallino 1 og Cristallino 2 bygningerne er der også totalrenoverede værelser med nye og moderne møbler, af en højere kategori end de øvrige. Disse værelser har følgende faciliteter: badeværelse med bruser, Sky TV, Wi-Fi, telefon, justerbar opvarmning, minibar, elektronisk pengeskab, te/kaffe.

Juniorsuite, 28-40 m2
Op til 3 gæster, med dobbeltseng og en sovesofa; nogle har privat sauna

Suite, 40-42 m2
Beliggende i Cristallino 2-bygningen, med soveværelse med dobbeltseng og møbleret opholdsstue. Nogle suiter har en storslået udsigt over Matterhorn

Cervino Suite, 59 m2
Den mest prestigefyldte indkvartering, beliggende i Cristallino 2-bygningen med to terrasser. Suiten består af et soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa, en elegant møbleret opholdsstue med sofaer, lænestole, et bord og en romantisk pejs, badekar, badeværelse med bruser, privat sauna, 2 Sky TV

 

Mod tillæg kan man bestille ophold i den 5 stjernede Cristallo bygning. Her inkluderer ophold morgenmad. Halvpension kan tilkøbes ved bestilling.

De 5-stjernede værelser i Cristallo-bygningen, alle fuldstændig renoverede med nye, moderne møbler og badeværelser med bruser. Alle værelser tilbyder følgende tjenester: Sky TV, Wi-Fi, telefon, justerbar opvarmning, minibar, elektronisk pengeskab, te/kaffe, aftenopredning.

Romantic, 18-21 m2
Med dobbeltseng, op til to gæster

Superior, 22-25 m2
Med dobbeltseng, op til to gæster. Sammenhængende Superior-værelser er også tilgængelige

Deluxe, 25-28 m2
Nogle op til tre gæster, med dobbeltseng og en sovesofa

Juniorsuite, 29-38 m2
Op til tre gæster, med dobbeltseng og en sovesofa

Suite, 35-40 m2
Op til fire gæster, med soveværelse med dobbeltseng, møbleret opholdsstue med dobbelt sovesofa, badeværelse med bruser eller badekar, nogle med en storslået udsigt til Matterhorn

Services for gæster i 5-stjernede værelser
Tjek ind i et dedikeret område; BB eller HB* med morgenmad i et dedikeret område og aftensmad* i à la carte-restauranten med 4-retters menu.

*Mod tillæg.

Eksklusiv brug af Executive Lounge-området med læskedrikke, juice, søde og salte snacks og prosecco på faste tidspunkter; Eksklusiv brug af Oyster Bar indtil kl. 22.00; Gratis brug af swimmingpool og fitnesscenter; transport til skilifterne;

Vil du vide mere om Cervinia?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

Fakta
Afstande
 • Lift: 500 m
 • Piste: 50 m
 • Skibus: 0 m
 • Centrum: 800 m
 • Indkøb: 800 m
 • Skiudlejning: 800 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Wellness
 • Spabad
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Pool
 • Sauna
Fakta om rejsemålet
 • Byens højde: 2050 m
 • Højeste skiløb: 3883 m
 • Længste nedkørsel: 25 km
 • Total pistelængde: 360 km
 • Langrend: 13 km
 • Off-piste: Ja

Bestil Hotel Valtur Cristallino • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ