Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Tilvalg

 

Her kan du se en oversigt over alle tilvalg til skituren til Val Thorens i uge 7, 2023.

 

VIP-ARMBÅND TIL DISKOTEK MALAYSIA: 800,-

VIP-armbånd til diskotek Malaysia er et eksklusivt armbånd kun for SNE & SNÖ-gæster. Med armbåndet får du følgende fordele:

  • Du slipper for at stå i lang kø i bidende kulde
  • Du slipper for garderobebesvær
  • Du får adgang til loungeområdet bag DJ-pulten
  • Du får adgang til eventuelle lukkede arrangementer (gæster uden VIP-armbånd vil i dette tilfælde først have adgang efter kl. 24, såfremt der er plads.)

Vi vil gerne opfordre dig til at købe armbåndet så I kan være samlet i VIP-området inde på diskoteket.

Bemærk: VIP-armbåndet er et produkt af diskoteket Malaysia og ikke noget SNE & SNÖ står for. VIP-armbåndet SKAL dog bestilles i forbindelse med rejsen.

 

LIFTKORT TIL DE 3 DALE: 550,-

Liftkort til Val Thorens (ca. 140 km pister) er inkluderet i grundpakken. Du har mulighed for at vælge et større liftkort, der giver adgang til hele 'De 3 Dale', der byder på mere end 600 km pister.

 

SKITRANSPORT BUS: 100,-

Du har mulighed for at medbringe dine egne ski på bussen. Prisen er for tur/retur. Skitransport omfatter 1 par støvler samt 1 sæt ski+stave eller snowboard.

 

SKITRANSPORT FLY: 1.000,-

Du har mulighed for at medbringe dine egne ski på flyet. Prisen er for tur/retur. Skitransport omfatter 1 par støvler samt 1 sæt ski+stave eller snowboard.

 

SKILEJE

Alle ski- og snowboard-pakker lejes i 6 dage. Der er inkluderet støvler alle skilejepakker. Hvis du allerede ejer et par støvler eller stave, skal du naturligvis kun bestille skiene.

Ski Guldpakke - Anbefales til øvede/dygtige skiløbere
Selve ordet "guld" taler for sig selv. Her kan du være sikker på, at du får udleveret topkvalitetsudstyr, som enten er helt nye eller næsten nye ski.

1.375,- ( Kun ski: 1.075,- )

Ski Sølvpakke - Anbefales til lettere øvede/øvede skiløbere
Når vi taler om sølvski, kan du forvente godt kvalitetsudstyr, som primært henvender sig til fritidsskiløberen.

1.250,- ( Kun ski: 975,- )

Ski Bronzepakke - Anbefales til nybegyndere/lettere øvede skiløbere
Du kan forvente et par udmærket ski, som ikke er til at klage over, hvis man ikke er en erfaren skiløber. De kan varmt anbefales, hvis du bare vil 'slappe af' på ski, uden at udfordre skiene for meget.

1.125,- ( Kun ski: 875,- )

Snowboard Guldpakke - Anbefales til øvede/dygtige skiløbere
Selve ordet "guld" taler for sig selv. Her kan du være sikker på, at du får udleveret topkvalitetsudstyr, som enten er helt nyt eller næsten nyt snowboard.

1.475,- ( Kun snowboard: 1.175,- )

Snowboard Bronzepakke - Anbefales til nybegyndere/lettere øvede
Du kan forvente et udmærket snowboard, som ikke er til at klage over, hvis man ikke er erfaren på pisten. Det kan varmt anbefales, hvis du bare vil 'slappe af', uden at udfordre pisten for meget.

1.275,- ( Kun snowboard: 1.000,- )

 

SKISKOLE

SNE & SNÖ samarbejder med det danske firma Ski School Online. Du bestiller og betaler din skiskole direkte til Ski School Online på: https://www.skischoolonline.com/book-skiskole/

Husk at bestille i god tid!

Bliv undervist af nogle af Alpernes mest engagerede og højtuddannede danske skiinstruktøre. Vær med på et hold kun med danskere, eller få privattimer med din egen danske skiinstruktør. Tilmeld dig et hold eller bestil en privatinstruktør.

Alle instruktører i Frankrig har bestået den internationalt anerkendte 'Professional Ski Instructor'-eksamen og har stor undervisningserfaring. En stor del har desuden taget den højeste europæiske eksamen 'EuroSkiPro', som giver dem samme status som de højest uddannede instruktører i Alperne og ret til også at undervise i off–pisten.

 

Det med småt ...

 

ER DU UNDER 18 ÅR?

Hvis du er under 18 år, skal du angive din alder som 50 når du bestiller din rejse. Derudover skal du udfylde dette forældrecertifikat, som skal underskrives af dine forældre og herefter sendes til kontakt@skirejser.dk senest mandag 24. oktober 2022.

 

BETALING OG ÆNDRINGER

Beløbet betales over 2 rater:
1. rate, depositum: Ved tilmelding (kr. 2.000,-)
2. rate, restbeløb: Mandag 12. december 2022

I henhold til vores rejsevilkår gør vi opmærksom på følgende: Hvis du ønsker at foretage tilvalg eller ændringer i din booking, skal du sende en e-mail med de ændringer du ønsker til kontakt@skirejser.dk. Efter restbeløbet er betalt er denne mulighed dog udelukket, da vi laver lister, booker de bestilte ski, liftkort m.v. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre fra 'Guld ski' til 'Sølv ski' efter restbeløbet er betalt, skal du ringe til os på telefon 7023 1819, hvorefter vi vil forsøge at ændre det. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på kr. 350,- for en sådan ændring. Beløbet vil blive pålagt din restbetaling.

Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer hos vores samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på vores gældende rejsevilkår.

 

COVID-19

For at deltage på et SNE & SNÖ arrangement eller rejse er det en forudsætning at du er færdigvaccineret. Er du ikke færdigvaccineret ved påbegyndelsen af arrangementet eller rejsen bærer du selv risikoen for afvisning. SNE & SNÖ vil hverken kompensere eller erstatte eventuelle tab som følge af en afvisning.

Læs vores spørgsmål og svar om COVID-19 i forbindelse med din skiferie her: COVID-19 Spørgsmål og svarDe 3 Dale pistekort - Skiferie i Val Thorens og Courchevel
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ