Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Alpernes bedste børne-skiferie

I uge 7 tilbyder vi skiferie for hele familien i Reith bei Kitzbühel i Østrig. Med direkte fly fra København - eller kør selv - og ophold på Cordial Hotel Reith, der ligger lige ved skiområdet.

Hotellet ligger perfekt, kun 3 minutter fra børneskiområdet. Hver morgen har I mulighed for at blive hentet af vores guider, og kørt direkte til liften i Kitzbühel - gratis naturligvis.

Skiskolen i Reith er berømt i hele Østrig. Det er en af de bedste børneskiskoler med meget dygtige skilærer til børn og voksne, og så har de det bedste begynder-skiområde.

Se mere om skiskolen her

Vi har vores egen danske børneguide med på skiskolen. Alle børn har gratis adgang til begynder-liften ved børneområdet.

 

 

Reith bei Kitzbühel

Reith bei Kitzbühel

Reith er en lille alpeby beliggende i smuk natur mod nordtoppen af de smukke bjerge. Mod syd ses det betagende landskab af alper der byder på masser af skiløb. Byen er det rolige alternativ til den pulserende naboby, Kitzbühel.

Se mere om Reith bei Kitzbühel ›

Cordial Hotel Reith

Cordial Hotel Reith ☆☆☆☆

Værelserne er rummelige og lyse. Restauranten serverer en stor morgenbuffet og bordservering om aftenen med en stor salat- og suppebuffet. Hotellet har en stor spa og wellness-afdeling med indendørs pool, sauna og dampbad. Skibussen stopper lige foran hovedindgangen og kører hele dagen til og fra pisten.

Se mere om Cordial Hotel Reith ›

Børneskiområdet

Børne-skiområde i Reith bei Kitzbühel

Pistekort

Hotellets og skiområdets placering
Reith bei Kitzbühel pistekort
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ