Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Vigtig information om COVID-19

Hos SNE & SNÖ er vi godt klar over, at verden lige nu ikke er, som den plejer. Vores gæsters tryghed har altid været vores førsteprioritet, og i disse anderledes tider er det naturligvis vigtigere end nogensinde, at du føler dig tryg, når du rejser med SNE & SNÖ. 

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening, som sikrer dig og dine betalinger 100% som gæst, når du rejser med SNE & SNÖ. Faktisk er der ikke nogen grund til ikke at bestille din skiferie nu. Du er nemlig sikker på enten at få en skiferie eller få alle dine penge retur. 

Skulle SNE & SNÖ mod forventning ikke selv kunne betale dig tilbage, vil du altid få dit fulde beløb tilbage fra Rejsegarantifonden, som SNE & SNÖ naturligvis er medlem af.

Læs mere hos Rejsegarantifonden › 

 

 

Spørgsmål og svar

Skal jeg være vaccineret for at rejse med SNE & SNÖ?

For at deltage på et SNE & SNÖ arrangement eller rejse er det en forudsætning at du er færdigvaccineret. Er du ikke færdigvaccineret ved påbegyndelsen af arrangementet eller rejsen bærer du selv risikoen for afvisning. SNE & SNÖ vil hverken kompensere eller erstatte eventuelle tab som følge af en afvisning.

Kan jeg rejse med SNE & SNÖ på skiferie i vinteren 2022/23?

JA - SNE & SNÖ følger dagligt regeringen og Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Hvis dit rejsemål er orange eller rødt 7 dage før din afrejse, får du alle dine penge retur. Det samme gælder naturligvis, hvis dit rejsemål bliver orange eller rødt senere end 7 dage før din afrejse. Hvis du selv vælger at afbestille rejsen, mens rejsemålet er markeret grønt eller gult, gælder de normale betingelser naturligvis. Læs vores rejsevilkår her ›

Du kan altså være 100% sikker på, at du med SNE & SNÖ kommer på skiferie eller får alle dine penge retur.

Kan jeg bestille en skirejse, når et land er orange eller rødt?

JA - Selvom Udenrigsministeriet fraråder rejser (orange eller rød) til dit ønskede rejsemål på bestillingstidspunktet, er du hos SNE & SNÖ altid sikret på samme måde, som hvis dit rejsemål var gult eller grønt. Du vil altså få alle pengene tilbage, skulle dit rejsemål være orange eller rødt 7 dage før afrejse. Det samme gælder, hvis dit rejsemål bliver orange eller rødt senere end 7 dage før din afrejse - uanset farven på bestillingsdagen. 

 

 

Udenrigsministeriets rejsevejledning

Udenrigsministeriet opdaterer kontinuerligt rejsevejledningerne til hele verden i forbindelse med COVID-19. Rejsevejledningerne inddeles i farverne grøn, gul, orange og rød.

 Grøn = Vær opmærksom 
Brug din sunde fornuft og vær opmærksom på mistænkelig adfærd som du ville være det, hvis du var i Danmark.
→ Er dit rejsemål grønt kommer du på skiferie

 Gul = Vær ekstra forsigtig 
Vær til enhver tid opmærksom på din personlige sikkerhed og hold dig opdateret om udviklingen via de lokale myndigheder, nyhedsmedier og dit rejsebureau.
 Er dit rejsemål gult kommer du på skiferie

 Orange = Alle ikke-nødvendige rejser frarådes 
Risiciene er så alvorlige, at du bør have særlige grunde til at besøge området/landet. Vigtige forretningsrejser og presserende familiebegivenheder kan få rejsende til at vurdere, at et besøg er nødvendigt.
→ Er dit rejsemål orange får du alle dine penge tilbage

 Rød = Alle rejser frarådes 
Meget høj sikkerhedsrisiko. Hvis du vælger at rejse, bør du søge professionel rådgivning.
→ Er dit rejsemål rødt får du alle dine penge tilbage

Udenrigsministeriets rejsevejledning til Italien ›

Udenrigsministeriets rejsevejledning til Frankrig ›

Udenrigsministeriets rejsevejledning til Østrig ›

 

 

Restriktioner på flyrejser

Hvis du har bestilt en rejse med fly, skal du være opmærksom på alle de seneste obligatoriske COVID-19-rejsekrav. Vær opmærksom på al påkrævet rejsedokumentation. Hvis du ikke fremviser den obliga­toriske dokumentation, kan det medføre, at du nægtes boarding/adgang til din destination, og i nogle tilfælde kan det resultere i dyre bøder.

A) Før du rejser
› Husk at dobbelttjekke, hvilke kriterier der gælder for dig og din destination. De obligatoriske krav i forhold til COVID-19 og kriterier kan variere afhængigt af det land, du rejser til.

B) De almindelige rejsekrav
1. Download Coronapas-app'en og udskriv kopier af dit COVID-certifikat, testresultater eller bevis på overstået sygdom.
2. Udfyld passagerlokationsformular(er) for hver destination.

C) Desuden anbefaler vi følgende
› Ankom til lufthavnen senest 2,5 timer før afgang
› Brug mundbind - husk de fleste lande kræver FFP2-mundbind

 

 

Restriktioner på de enkelte rejsemål

Lige nu ændrer situationen med COVID-19 sig hele tiden, og der vil på de forskellige rejsemål være restriktioner såsom brug af mundbind og krav om coronapas, som vi kender til det i Danmark. Herunder finder du link til de officielle forholdsregler der gælder for de enkelte rejsemål. Vi opdaterer løbende, så snart vi modtager ny information.

Restriktioner i Cervinia ›

Restriktioner i La Thuile ›

Restriktioner i Passo Tonale og Ponte di Legno ›

Restriktioner i Val Thorens ›

Restriktioner i Ellmau-Going ›

Restriktioner i Ischgl ›

Restriktioner i Saalbach ›

Restriktioner i Schladming ›

Restriktioner i Verbier ›

 

 

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Vores rejsekonsulenter er klar til at hjælpe på telefon 7023 1819 eller e-mail kontakt@skirejser.dk. Vores kontor er åbent mandag - fredag kl. 9-17.

 

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ