Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Lejligheder - Herlufsholm FRANKRIG

Ingen pension
GRUNDPAKKE
  • Ophold i store chaletlejligheder
  • 6 dages liftkort til Val Thorens (150 km)
  • SNE & SNÖ guideservice – danske guider og vagter
  • Privat SNE & SNÖ afterskicafe med DJ
  • SNE & SNÖ VIP-armbånd
  • Gratis adgang til Malaysia*
  • Fælles skiløb og aktiviteter, samt konkurrencer i sneen

*Enkelte aftener kan der på Malaysia være lukkede arrangementer, og derfor først adgang fra kl. 24.00, hvor der skal betales entré (€ 10-15).

PRIS - CHALETLEJLIGHED
Uden transport T/R 0.000,-
Bus T/R 0.000,-
Fly T/R 0.000,-
Bus ud / Fly hjem* 0.000,-

*Ønsker du at bestille denne transportform, skal bestille rejsen med bus T/R, og derefter sende en e-mail til joakim@skirejser.dk

PRIS - STUDIOLEJLIGHED
Uden transport T/R 0.000,-
Bus T/R 0.000,-
Fly T/R 0.000,-
Bus ud / Fly hjem* 0.000,-

*Ønsker du at bestille denne transportform, skal bestille rejsen med bus T/R, og derefter sende en e-mail til joakim@skirejser.dk

 

 

CHALET HERMINE

Chalet Hermine lejlighederne er store med flere værelser og i højere standard end almindelige lejligheder. Hver lejlighed har et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, komfur, mikroovn, elkedel, brødrister og kaffemaskine. Lejlighederne har pejs, satellit-tv, pengeskab samt sydvendt altan. Chaletlejlighederne er renoveret i 2014, så lejlighederne er i høj standard. Derudover skal ingen sove i stuen, hvilket gør lejlighederne mere rummelige.

Ophold i chaletlejlighederne er inklusiv sengelinned og håndklæder. Bemærk senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Opholdet er uden slutrengøring. På Chalet Hermine findes også skiskab og wellness-afdeling med pool.

44 pladser
1 stk 6-personers lejlighed, 3 værelser / 60 m2
5 stk 6-personers lejlighed, 4 værelser / 72 m2
1 stk 8-personers lejlighed, 5 værelser / 95 m2

CHALET PLEIN SUD

Chalet Plein Sud ligger knap 200 meter fra Chalet Hermine. Lejlighederne er store med flere værelser og i højere standard end almindelige lejligheder. Hver lejlighed har et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, komfur, mikroovn, elkedel, brødrister og kaffemaskine. Lejlighederne har pejs, satellit-tv, pengeskab samt sydvendt altan. Chaletlejlighederne er renoveret i 2014, så lejlighederne er i høj standard. Derudover skal ingen sove i stuen, hvilket gør lejlighederne mere rummelige.

Ophold i chaletlejlighederne er inklusiv sengelinned og håndklæder. Bemærk senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Opholdet er uden slutrengøring. På Chalet Plein Sud findes også skiskab, fitness-lokale og sauna.

40 pladser
1 stk 4-personers lejlighed, 3 værelser / 48 m2
2 stk 6-personers lejlighed, 4 værelser / 75 m2
3 stk 8-personers lejlighed, 5 værelser / 95 m2

STUDIOLEJLIGHEDER

Private studiolejligheder til 2 personer. Lejligheder ligger direkte i centrum af byen, tæt på pist og lift, restauranter og barer. Lejlighederne er af god fransk standard og er forskelligt indrettet, men alle har køkken med opvaskemaskine, kogeplader, køleskab og miniovn, samt bad og toilet. Senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Lejlighederne er uden sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

20 pladser
10 stk 2-personers studiolejlighed

 

 

 

 

Bestilling

Det med småt ...

 

ER DU UNDER 18 ÅR?

Hvis du er under 18 år, skal du angive din alder som 50 når du bestiller din rejse. Derudover skal du udfylde dette forældrecertifikat, som skal underskrives af dine forældre og herefter sendes til kontakt@skirejser.dk senest mandag 10. januar 2022.

 

BETALING OG ÆNDRINGER

Beløbet betales over 2 rater:
1. rate, depositum: Ved tilmelding (kr. 2.000,-)
2. rate, restbeløb: Primo december

I henhold til vores rejsevilkår gør vi opmærksom på følgende: Hvis du ønsker at foretage tilvalg eller ændringer i din booking, skal du sende en e-mail med de ændringer du ønsker til kontakt@skirejser.dk. Efter restbeløbet er betalt er denne mulighed dog udelukket, da vi laver lister, booker de bestilte ski, liftkort m.v. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre fra 'Guld ski' til 'Sølv ski' efter restbeløbet er betalt, skal du ringe til os på telefon 7023 1819, hvorefter vi vil forsøge at ændre det. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på kr. 350,- for en sådan ændring. Beløbet vil blive pålagt din restbetaling.

Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer hos vores samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på vores gældende rejsevilkår.

 

COVID-19

For at deltage på et SNE & SNÖ arrangement eller rejse er det en forudsætning at du er færdigvaccineret. Er du ikke færdigvaccineret ved påbegyndelsen af arrangementet eller rejsen bærer du selv risikoen for afvisning. SNE & SNÖ vil hverken kompensere eller erstatte eventuelle tab som følge af en afvisning.

Læs vores spørgsmål og svar om COVID-19 i forbindelse med din skiferie her: COVID-19 Spørgsmål og svarDe 3 Dale pistekort - Skiferie i Val Thorens og Courchevel
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ