Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Lejligheder - Herlufsholm FRANKRIG

Ingen pension

Grundpakken inkluderer:

  • Ophold i chaletlejlighed på Chalet des Neiges eller 2-værelses lejlighed til 4 personer på Eskival
  • Sengelinned og håndklæder
  • 6 dages liftkort til Val Thorens (150 km)
  • Danske guider og vagter
  • SNE & SNÖ VIP-armbånd (værdi kr. 30,-)
  • Fælles skiløb og udendørs aktiviteter, samt konkurrencer i sneen

 

Grundpriser
Ophold Fly Bus Uden transport
Chalet des Neiges chaletlejlighed 12.995,- 9.995,- 8.995,-
Eskival 2-værelses lejlighed (4 pers) 9.995,- 6.995,- 5.995,-
Studiolejlighed (2-3 pers) 10.495,- 7.495,- 6.495,-

 

Chalet des Neiges chaletlejlighed

Chaletlejlighederne er større lejligheder med flere værelser og i højere standard end de andre lejligheder. Hver lejlighed på Chalet des Neiges har et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, komfur, mikroovn, kedel, brødrister og kaffemaskine. Lejlighederne har pejs, TV, pengeskab samt sydvendt altan. Chalet des Neige er renoveret i 2014, så lejlighederne er i høj standard. Derudover skal ingen sove i stuen, hvilket gør lejlighederne mere rummelige. Chalet des Neiges tilbyder også skiskab, fitness og wellness-afdeling med opvarmet pool og sauna. Senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Chaletlejlighederne er uden slutrengøring.

 

Ophold i 2-værelses Eskival-lejlighed til 4 personer

Eskival ligger direkte på snetorvet med byens bedste beliggenhed, direkte til pist og lift, restauranter og barer. Lejlighederne er af god fransk standard og er forskelligt indrettet, men alle har køkken med opvaskemaskine, kogeplader, køleskab og miniovn, samt bad og toilet. Senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Lejlighederne er uden sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

 

Ophold i studiolejlighed til 2-3 personer

Lejligheder ligger direkte i centrum af byen, tæt på pist og lift, restauranter og barer. Lejlighederne er af god fransk standard og er forskelligt indrettet, men alle har køkken med opvaskemaskine, kogeplader, køleskab og miniovn, samt bad og toilet. Senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Lejlighederne er uden sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

 

Betaling og ændringer

Beløbet betales over 2 rater:
1. rate, depositum: Ved tilmelding (kr. 2.000,-)
2. rate, restbeløb: Tirsdag 15. december

I henhold til vores rejsevilkår gør vi opmærksom på følgende: Hvis du ønsker at foretage tilvalg eller ændringer i din booking, skal du sende en e-mail med de ændringer du ønsker til sandra@skirejser.dk. Efter restbeløbet er betalt er denne mulighed dog udelukket, da vi laver lister, booker de bestilte ski, liftkort m.v. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre fra 'Guld ski' til 'Sølv ski' efter restbeløbet er betalt, skal du ringe til os på telefon 7023 1819, hvorefter vi vil forsøge at ændre det. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på kr. 350,- for en sådan ændring. Beløbet vil blive pålagt din restbetaling.

Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer hos vores samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på vores gældende rejsevilkår.

 

Er du under 18 år?

Hvis du er under 18 år, skal du angive din alder som 85 når du bestiller din rejse. Derudover skal du udfylde dette forældrecertifikat, som skal underskrives af dine forældre og herefter sendes til sandra@skirejser.dk senest mandag 4. januar 2021.

 

Repræsentanter

Pelle Jul Norby
Tlf. 2324 4204
17pejn@herlufsholm.dk

Gustav Ludvig Fabienke
Tlf. 4219 0528
17gulf@herlufsholm.dk

Mads Friborg Due
Tlf. 4026 4616
18mdue@herlufsholm.dk

COVID-19

Læs vores spørgsmål og svar om COVID-19 i forbindelse med din skiferie, og se mere om vores COVID-19 Tryghedspakke:

COVID-19 Spørgsmål og svar

COVID-19 TryghedspakkeDe 3 Dale pistekort - Skiferie i Val Thorens og Courchevel
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ