Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Ophold - Herlufsholm Kostskole FRANKRIG

Ingen pension
GRUNDPAKKE
  • Ophold på hotel eller i delelejligheder
  • 6 dages liftkort til Val Thorens (150 km)
  • SNE & SNÖ guideservice – danske guider og vagter
  • Privat SNE & SNÖ afterski med DJ
  • SNE & SNÖ VIP-armbånd (værdi € 15,-)
  • Gratis adgang til Malaysia*
  • Fælles skiløb og aktiviteter, samt konkurrencer i sneen

*Enkelte aftener kan der på Malaysia være lukkede arrangementer, og derfor først adgang fra kl. 24.00, hvor der skal betales entré (€ 10-15).

Bemærk: Ved nøgleudlevering skal der lægges et depositum på kr. 2.000,- for lejlighed/hotelophold.

REPRÆSENTANTER

Tido Christian Emil Korsbek Wedell
Telefon 4030 2188
20tekw@herlufsholm.dk

Lucas Emil Carlsen
Telefon 3043 0108
20luec@herlufsholm.dk

Axel Uhrenholt
Telefon 3034 2120
20axuh@herlufsholm.dk

Repræsentanter, Herlufsholm skitur 2024
OPHOLD PÅ HOTEL ALBERTA ★★★

Inkl. morgenmad - mulighed for aftenmenu

HELE HOTELLET PRIVAT KUN TIL HERLUFSHOLM

Hotel Alberta er et 3-stjernet hotel med ski-in/ski-out. Hotellet har en perfekt beliggenhed for jer, der vil have maksimalt skiløb og samtidig bo på et af byens bedste 3-stjernede hoteller. De fleste værelser har balkon og er renoverede, mens nogle af de ældre værelser har bjælkevægge og er præget af den traditionelle alpine indretning.

I restauranten serveres en stor morgenbuffet. Hotellet er røgfrit og har gratis wifi.
Bemærk: Det er ikke tilladt at have skitøj på i resturanten om aftenen.

Værelser

Der er i alt 48 sengepladser på Hotel Alberta:
18 stk dobbeltværelser
3 stk 4-personers værelser

Aftenmenu (kan fravælges)

Du har mulighed for at få en god 3-retters aftenmenu inkl. kildevand til en specialpris á Kr. 995,- for hele ugen. Middagen serveres i restauranten kl. 20.00.

Bemærk: Når du bestiller rejsen med ophold på Hotel Alberta er det inklusiv aftenmenu. Ønsker du ikke aftenmenu, men kun at bestille inklusiv morgenmad skal du kontakte SNE & SNÖ på telefon 7023 1819 eller kontakt@skirejser.dk, senest 1. november.GRUNDPAKKE MED OPHOLD PÅ HOTEL ALBERTA ★★★
  Inkl. morgenmad Inkl. morgenmad og 3-retters aftenmenu
Bus T/R 19.995,- 20.995,-
Fly T/R* 22.995,- 23.995,-
Bus ud / Fly hjem** 22.495,- 23.495,-

 

 

 

OPHOLD I ESKIVAL DELELEJLIGHED ★★★

Residence Eskival ligger lige i hjertet af byen, det kan ikke blive meget mere centrum end Eskival. Ideelt placeret for alt hvad du kan finde på i hele byen, lige ud til skitorvet, Malaysia, butikker og restauranter. Der er elevator i bygningen og naturligvis skirum. Lejlighederne er rummelige, det er ski-in/ski-out. Du kan ikke bo mere centralt.

Bemærk: Senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Lejlighederne er uden sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

Se mere om Eskival lejligheder ›

GRUNDPAKKE MED OPHOLD I DELELEJLIGHED
Bus T/R 11.995,-
Fly T/R 14.995,-

 

 

 

UDEN OPHOLD

Man booker selv opholdet og køber resten af pakken (transport, guideservice, VIP armbånd samt eventuelt Malaysia VIP-armbånd og skileje) af SNE & SNÖ. I kan med fordel allerede booke nu inden der bliver udsolgt i uge 7, hvor en stor del af Europa næste år har vinterferie.

GRUNDPAKKE UDEN OPHOLD
Bus T/R 8.495,-
Fly T/R 11.495,-

 

 

 

BUS

Bustransporten foregår moderne langtursbusser. Rejsetiden for busgæster er beregnet til ca. 24 timer. Ankomst- og hjemrejsetider kan variere afhængigt af vejr- og trafikforhold. Alle busser er røg- og dampfrie.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. kuffert/sportstaske og 1 stk. håndbagage. Medbring gerne pude og tæppe til busturen.

*FLY

Det er muligt at tilkøbe flytransport. Der er et begrænset antal pladser, som sælges efter 'Først til mølle...' -princippet. Nærmere information om flytider samt flynumre, vil fremgå på dit rejsebevis og boardingkort.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. kuffert/sportstaske og 1 stk. håndbagage.

Ekstra skidag
Rejser du med fly T/R har du mulighed for 1 ekstra skidag. Send en e-mail til kontakt@skirejser.dk med dit bookingnummer senest 1. december, hvis du ønsker at bestille en ekstra skidag.

**BUS UD / FLY HJEM

Bus ud og fly inkl. transfer hjem. Denne transport kan ikke bestilles online. Bestil din rejse med bus og send en e-mail til kontakt@skirejser.dk med dit bookingnummer senest 1. december, hvis du ønsker at bestille Bus ud / Fly hjem.

 

PRAKTISK INFORMATION TIL FORÆLDRE

Vi har igen i år fornøjelsen af at have de unge mennesker fra Herlufsholm Kostskole med til Alperne den kommende vinter. Vi er opmærksomme på, at det er et stort ansvar, og vi er mange der passer på de unge. Vores personale består blandt andet af danske betjente og befalingsmænd fra Forsvaret.

Før afrejse vil I modtage en e-mail med praktisk information, personaleoversigt, ugeprogram m.m. På nedenstående links findes sidste års information samt personalet.

Praktisk information (sidste års tur)
SNE & SNÖ's personale i Val Thorens (sidste års tur)

SNE & SNÖ guideservice og vagtteam

Bestilling

Bemærk: Hver deltager skal bestille hver sin rejse - kun 1 person pr. bestilling.

Det med småt ...

 

ER DU UNDER 18 ÅR?

Hvis du er under 18 år, skal du angive din alder som 50 når du bestiller din rejse. Derudover skal du udfylde dette forældrecertifikat, som skal underskrives af dine forældre og herefter sendes til kontakt@skirejser.dk senest mandag 1. januar 2024.

 

BETALING OG ÆNDRINGER

Beløbet betales over 2 rater:
1. rate, depositum: Ved tilmelding (kr. 3.000,-)
2. rate, restbeløb: Mandag 11. december 2023

I henhold til vores rejsevilkår gør vi opmærksom på følgende: Hvis du ønsker at foretage tilvalg eller ændringer i din booking, skal du sende en e-mail med de ændringer du ønsker til kontakt@skirejser.dk. Efter restbeløbet er betalt er denne mulighed dog udelukket, da vi laver lister, booker de bestilte ski, liftkort m.v. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre fra 'Guld ski' til 'Sølv ski' efter restbeløbet er betalt, skal du ringe til os på telefon 7023 1819, hvorefter vi vil forsøge at ændre det. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på kr. 350,- for en sådan ændring. Beløbet vil blive pålagt din restbetaling.

Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer hos vores samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på vores gældende rejsevilkår.De 3 Dale pistekort - Skiferie i Val Thorens og Courchevel
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ