Skiferie i uge 7

Hvis I er en større gruppe eller har specielle ønsker til skiferien, har vi mulighed for at skræddersy den helt rigtige tur til jer.
Rejserne kan bestilles online eller ved at kontakte os på telefon 7023 1819 eller e-mail kontakt@skirejser.dk

5 ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

Se vores flere end 850 anmeldelser på Trustpilot ›

Book tidlig-rabat: Bestil skiferie med fly og spar mindst kr. 500,- pr. person på udvalgte hoteller

Skirejser til Italien i uge 7

Cervinia uge 7 skiferie

italien Cervinia

Byen der bare SKAL besøges. Hvis du altså ikke allerede har været her og derfor godt ved hvorfor du skal tilbage hertil på dette års skitur.

Læs mere ›

Cervinia skirejser i uge 7 ›
Courmayeur uge 7 skiferie

Italien Courmayeur

Beliggende ved Mont Blanc og grænsen til Frankrig. Her er skiløb på alle niveauer, off-piste, heli-skiing og klassisk italiensk alpestemning med mange restauranter.

Læs mere ›

Priser kommer snart!

La Thuile skiferie i uge 7

Italien La Thuile 

La Thuile, som ligger i det nordvestlige Italien, udgør sammen med franske La Rosière en del af Espace San Bernardo, med 161 km pister.

Læs mere ›

La Thuile skirejser i uge 7 ›
Skiferie uge 7 Limone Piemonte

Italien Limone Piemonte 

Limone Piemonte er et af Italiens ældste og smukkeste skisportssteder. Det er som at træde ind i et uberørt snedækket eventyr, der bare venter på din ankomst!

Læs mere ›

Limone Piemonte skirejser i uge 7 ›
Passo Tonale skiferie uge 7

Italien Passo Tonale 

I Passo Tonale, med skiløb i op til 3.000 meters højde, er der garanti for sne fra jul til påske. Ja, faktisk er der også skiløb om sommeren.

Læs mere ›

Passo Tonale skirejser i uge 7 ›
Pila uge 7 skiferie

Italien Pila

Pila er en mindre by i Aosta-dalen, beliggende ved Monte Rosa og Mont Blanc. Skiområdet egner sig godt til familier og prisniveauet er i den lave ende.

Læs mere ›

Pila skirejser i uge 7 ›
Ski uge 7 Ponte di Legno

Italien Ponte di Legno 

Ponte di Legno ligger side om side med nabobyen Passo Tonale, i det populære skiområde Adamello Ski. Her får du masser af hygge og charme på din skiferie.

Læs mere ›

Ponte di Legno skirejser i uge 7 ›

Skirejser til Østrig i uge 7

Annaberg skirejser uge 7

Østrig Annaberg Dachstein West

Idylliske Annaberg ligger kun 60 km fra Salzburg. Skiløbet er varieret og tilpasset alle niveauer. Området er for alle der ønsker at bo idyllisk og smukt, og tæt på pisterne fremfor i større skibyer.

Læs mere ›

Annaberg Dachstein West skirejser i uge 7 ›
Ellmau-Going ski uge 7

Østrig Ellmau-Going Skiwelt

Ellmau-Going byder på ægte østrigsk alpehygge i et af Østrigs største sammenhængende skiområder. Her kan alle få opfyldt deres ønsker for netop den slags skiløb, de ønsker. Skiområdet blev i 2019 kåret til Europas 2. bedste.

Læs mere ›

Ellmau-Going Skiwelt skirejser i uge 7 ›
Obertauern skiferie uge 7

Østrig Obertauern

Obertauern er ved flere lejligheder kåret til Østrigs bedste skiområde af østrigerne selv. Skiområdet løber hele vejen rundt om byen, og pister og lifter er effektiv forbundet. Området er meget børnevenligt med masser af begyndervenlige pister.

Læs mere ›

Obertauern skirejser i uge 7 ›
Saalbach skiferie uge 7

Østrig Saalbach

Saalbach har alt hvad vi kan drømme om til skiferien. Tag til Saalbach med familien, på romantisk get-away, på firmatur eller med vennerne. Saalbach byder på det hele.

Læs mere ›

Saalbach skirejser i uge 7 ›
Schladming skirejser uge 7

Østrig Schladming

Schladming er hjertet i Dachstein-skiområdet med 4 sammenhængende bjerge, og tilbyder varieret skiløb for alle og masser af østrigsk hygge og afterski.

Læs mere ›

Schladming skirejser i uge 7 ›
Sölden skiferie uge 7

Østrig Sölden

Det meste skiløb i Sölden ligger over 2.000 meter og er derfor meget snesikkert. Lifterne er effektive og moderne, og her er 254 km skiløb i topklasse for alle skiløbere uanset niveau.

Læs mere ›

Sölden skirejser i uge 7 ›

Skirejser til Frankrig i uge 7

Les Arcs skirejse uge 7

Frankrig Les Arcs

Les Arcs og Peisey-Vallandry er et fantastisk skiområde, højtbeliggende og snesikkert, med 424 km pister. Et ideelt rejsemål for både begynder og erfarne, med eller uden børn.

Læs mere ›

Les Arcs skirejser i uge 7 ›
Val Thorens skiferie uge 7

Frankrig Val Thorens

Kåret til verdens bedste skiområde igen og igen. Byen, der ligger i 2.300 meters højde, behøver ikke yderligere introduktion. Her er der fuld valuta for enhver skiløber.

Læs mere ›

Val Thorens skirejser i uge 7 ›

På skiferie i vinterferien

Mange danskere rejser på skiferie i uge 7, hvor skolernes vinterferie traditionelt ligger. Når børnene har fri fra skole, er det perfekt at tilbringe ugen sammen med familien på ski. Hvis du vil sikre dig at komme af sted til din favoritdestination, er det en god ide at være tidligt ude med planlægningen af vinterferien, da uge 7 er en af de mest populære uger.

På denne side kan du lade dig inspirere af nogle af vores udvalgte uge 7-rejser, som passer til hele familien. Hvis I er flere familier, der rejser sammen eller har specielle ønsker til skiferien, skræddersyer vi den perfekte tur til jer.

Rejserne kan bestilles online eller ved at kontakte os på telefon 7023 1819 eller e-mail kontakt@skirejser.dk

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ