Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Skiferie med gratis liftkort eller skiskole til børn

Al begyndelse er svær. Det gælder også når vi skal på ski for første gang. Vi kender det alle sammen – skiene krydser, balancen svigter og kontrollen over eget skiløb forsvinder. Det er svært at stå på ski!

Det er netop derfor vi i uge 11 og 12 tilbyder gratis børneskiskole til vores gæster i Limone Piemonte. Børneskiskolen er selvfølgelig med en dansk skiinstruktør/guide, så sprogbarrierer ikke skaber utryghed hos børnene. Fokus ligger på at give børnene en god og tryg skioplevelse, så de bliver bedre skiløbere og synes det er sjovt at stå på ski.

Børneskiskolen er for børn op til 14 år og foregår på hold i 4 dage á 3 timers varighed. Der er begrænsede antal pladser, så det er først til mølle ...

 

Hvad skal far og mor lave, når børnene er på skiskole?

Der er meget at tage sig til i Limone Piemonte, udover muligheden for at stå på ski alene, kan I nyde en aperol spritz i solen, spise pizza på en af de lokale restauranter i byen, eller slappe af til udsigten over de sneklædte bjerge.

Rejserne er med direkte fly fra København, ophold på det 4-stjernede Hotel Limone Palace, 6 dages liftkort og gratis skiskole til alle børn op til 14 år. Hotellet ligger centralt, og hver morgen har I mulighed for at blive hentet af vores guider, og kørt direkte til liften - gratis naturligvis.

 

Riserva Bianca

Skiområdet er - udover usædvanlig smukt - meget varieret med brede blå og røde pister med suveræn hældning, samt enkle skrappe sorte pister. Den korte distance til Middelhavet giver Limone Piemonte en helt unik natur med meget sol og samtidig meget sne, når skyerne trækker direkte fra havet op over området. Her får I utvivlsomt nogle gode dage på ski, i et område med både familievenlige pister og suveræn off piste, i et både solrigt og snesikkert terræn. 

Se webcams fra Limone Piemonte her: Webcam

Se snestatistik for Limone Piemonte på Skisport.dk og Skiinfo.dk

 

 

Limone Piemonte

Limone Piemonte

Limone Piemonte er et af Italiens ældste og smukkeste skisportssteder. Det er som at træde ind i et uberørt snedækket eventyr, med alt det bedste fra Italien!

Se mere om Limone Piemonte ›

Hotel Limone Palace

Hotel Limone Palace ☆☆☆☆

Lækkert 4-stjernet hotel beliggende tæt på centrum og gågaden, butikker, vinbarer og mange gode restauranter.

Se mere om Hotel Limone Palace ›

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ