Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Lejligheder - Niels Brock DIG FRANKRIG

GRUNDPAKKE
  • Ophold i private lejligheder
  • 6 dages liftkort til Val Thorens (150 km)
  • SNE & SNÖ guideservice – danske guider og vagter
  • Privat SNE & SNÖ afterskicafe med DJ
  • SNE & SNÖ VIP-armbånd
  • Gratis adgang til Malaysia*
  • Fælles skiløb og aktiviteter, samt konkurrencer i sneen

*Enkelte aftener kan der på Malaysia være lukkede arrangementer, og derfor først adgang fra kl. 24.00, hvor der skal betales entré (€ 10-15).

PRIS
Bus T/R 0.000,-
Fly ud søndag / Bus hjem* 0.000,-

*Vi har på grund af skolens studieture lavet en speciel uge 7 rejse med SAS fly ud søndag morgen 13/2 kl. 8.00 og ankomst i Val Thorens ca. kl. 13.30. Alle fly gæster kører med bus hjem lørdag 19/2.
Ønsker du at bestille denne transportform, skal bestille rejsen med bus T/R, og derefter sende en e-mail til joakim@skirejser.dk

 

 

PRIVATE LEJLIGHEDER TIL 4/5/6 PERSONER

Lejlighederne ligger godt og centralt placeret i byen. Lejlighederne er af god fransk standard på trods af, at de ikke er så store. Lejlighederne er forskelligt indrettet, men alle har køkken med kogeplader, køleskab og miniovn, samt bad og toilet. Bemærk: Senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Lejlighederne er uden sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

 

 

 

 

Bestilling

Det med småt ...

 

ER DU UNDER 18 ÅR?

Hvis du er under 18 år, skal du angive din alder som 50 når du bestiller din rejse. Derudover skal du udfylde dette forældrecertifikat, som skal underskrives af dine forældre og herefter sendes til kontakt@skirejser.dk senest mandag 10. januar 2022.

 

BETALING OG ÆNDRINGER

Beløbet betales over 2 rater:
1. rate, depositum: Ved tilmelding (kr. 2.000,-)
2. rate, restbeløb: Primo december

I henhold til vores rejsevilkår gør vi opmærksom på følgende: Hvis du ønsker at foretage tilvalg eller ændringer i din booking, skal du sende en e-mail med de ændringer du ønsker til kontakt@skirejser.dk. Efter restbeløbet er betalt er denne mulighed dog udelukket, da vi laver lister, booker de bestilte ski, liftkort m.v. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre fra 'Guld ski' til 'Sølv ski' efter restbeløbet er betalt, skal du ringe til os på telefon 7023 1819, hvorefter vi vil forsøge at ændre det. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på kr. 350,- for en sådan ændring. Beløbet vil blive pålagt din restbetaling.

Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer hos vores samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på vores gældende rejsevilkår.

 

COVID-19

For at deltage på et SNE & SNÖ arrangement eller rejse er det en forudsætning at du er færdigvaccineret. Er du ikke færdigvaccineret ved påbegyndelsen af arrangementet eller rejsen bærer du selv risikoen for afvisning. SNE & SNÖ vil hverken kompensere eller erstatte eventuelle tab som følge af en afvisning.

Læs vores spørgsmål og svar om COVID-19 i forbindelse med din skiferie her: COVID-19 Spørgsmål og svar

  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ