Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Hotel Chalet Eden - La Thuile ITALIEN

Morgenmad

Hotel Chalet Eden er et smukt beliggende skihotel, som ligger i naturskønne omgivelser og tæt på liften og pisten. Hotellet emmer af italiensk charme og har høj standard på værelserne og suiterne med nye badeværelser. Her kommer I til at bo godt, og familien som driver hotellet er yderst serviceindstillede og netop derfor er mange stamgæster.  

Der er selvfølgelig opvarmet skidepot, shuttlebus, wi-fi og parkering. Hotellets private shuttlebus kører gratis gæsterne til og fra pisten. Henvend dig i receptionen for at planlægge shuttle til liften og pisten. 

Restauranten er i særklasse og blandt områdets bedste restauranter. I en årrække har familien sat en ekstra stor ære i at servere lokale og økologiske retter i restauranten. Derfor er restauranten økologisk og mange af råvarerne er fra Edens egen gårdhave og det nærliggende lokalområde i Aosta-dalen. Faktisk stræber restauranten efter at få tildelt en michelin-stjerne, der måske er på vej. Hotellets vinkælder er velassorteret og fuldender madoplevelsen. 

Som gæst på Hotel Chalet Eden er der inkluderet en righoldig morgenbuffet i prisen. Morgenbuffeten består af kolde og varme rette, der selvfølgelig er økologiske. Halvpension kan tilkøbes.

 

Tilvalg: Halvpension i den økologiske restaurant

Restauranten tilbyder tre muligheder:

Classic aftenmenu
En 4-retters menu, som skifter dagligt baseret på årstidens råvarer. Vælg mellem flere forskellige retter. Børn under 10 år får en særlig børnemenu.

Kr. 305,- pr. dag / voksen 
Kr. 190,- pr. dag / barn under 10 år (børnemenu)

Gourmetmenu inkl. vinmenu
Ønsker du den ultimative gourmet-middag, kan vi varmt anbefale dette. Køkkenchefen sigter nemlig efter og forventer en stjerne i Michelin-guiden inden for de næste 12 måneder. Gourmet-middagen består af en 4-retters menu, der er omhyggeligt udvalgt af restaurantens køkkenchef. Alle 4 gourmet-retter ledsages af en tilpasset vinmenu, som udvælges af restaurantens meget kompetente sommelier.

Kr. 460,- pr. dag / voksen inkl. vinmenu
Kr. 190,- pr. dag / barn under 10 år (børnemenu)

Menu à la carte
Menukortet omfatter et bredt udvalg af retter, der hovedsagelig er fremstillet af økologiske, lokale og sæsonbestemte råvarer. Se menuen her

Hvis I ønsker at tilkøbe halvpension, skal dette bestilles hjemmefra. Bestil på telefon 7023 1819 eller online på 'Min rejse' indtil 4 uger før afrejse. Bemærk at der kun kan bestilles den samme halvpension under hele opholdet og det skal være til alle deltagere på rejsebeviset.

Nytårsmenu

Nytårsmenuen består af forskellige retter, som vi desværre ikke kender indholdet af endnu, men vi garanterer, at det bliver en gourmetoplevelse udover det sædvanlige! Når klokken slår tolv serveres champagne eller sparkling wine til alle gæster, som har bestilt nytårsmenu. 

Kr. 1.150,- pr. voksen 
Kr. 760,- pr. barn under 10 år

 

Vil du vide mere om La Thuile?

Glenn RetzKontakt Glenn på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

Værelsestyper

Enkeltværelse, 15 m2, 1-2 personer
Dejligt værelse med queensize dobbeltseng, fladskærms-TV, mini-bar, skab, elkedel, safety-box, badekåbe og gratis toiletsager.

Standard dobbeltværelse, 20 m2, 1-2 personer
Hyggeligt værelse på omkring 20 m2 med kingsize dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, fladskærms-TV, mini-bar, walk-in skab eller skab, safety-box, badekåbe og gratis toiletsager.

Executive dobbeltværelse, 25 m2, 1-2 personer
Lyst dobbeltværelse med kingsize dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, fladskærms-TV, mini-bar, elkedel, walk-in skab, safety-box, badekåbe og gratis toiletsager. Værelset har plads til en babyseng.

Superior 3-personers værelse, 30 m2, 2-3 personer
Hyggeligt 3-personers værelse med balkon, en sovesofa som kan anvendes til 3. seng, kingsize dobbeltseng, fladskærms-TV, mini-bar, safety-box, elkedel, walk-in garderobe, badeværelse med jacuzzi, badekåbe og gratis toiletsager. Værelset har plads til en babyseng.

Lille Junior Suite, 35 m2, 2-3 personer
Juniorsuite med kingsize seng, afslapningsområde med sovesofa, jacuzzi, fladskærms-TV, mini-bar, walk-in skab, balkon, safety-box, espresso kaffemaskine, badekåbe og gratis toiletsager. Suiten har plads til babyseng.

Stor Junior Suite, 40 m2, 2-4 personer
Juniorsuite med kingsize seng og et separat lounge område med en sovesofa som nemt kan slås ud, fladskærms-TV, mini-bar, skab, safety-box, badekåbe og gratis toiletsager. Suiten har plads til en babyseng.

Lille suite, 40 m2, 2-4 personer
Suite med kingsize seng og et separat lounge-område med en sovesofa, badekar foran sengen, fladskærms-TV, mini-bar, espresso kaffemaskine, skab, safety-box, badekåbe og gratis toiletsager. Suiten har plads til en babyseng.

Stor Suite, 55 m2, 2-4 personer
Rummelig suite med kingsize seng og et separat lounge-område med en sovesofa, jacuzzi, fladskærms-TV, mini-bar, espresso kaffemaskine, walk-in skab eller skab, safety box, badekåbe og gratis toiletsager. Suiten har plads til en babyseng.

Lille Refuge Suite, 55-60 m2, 2-5 personer
Luksussuite i 2 etager og nyligt renoveret. Suiten har kingsize seng, fladskærms-TV, badeværelse og ekstra seng på den ene etage, stue med sovesofa, fladskærms-TV, brusebad, mini-bar, elkedel, safety-box, walk-in skab, badekåbe og gratis toiletsager.

Stor Refuge Suite med balkon, 70 m2, 2-5 personer
Luksussuite i 2 etager. Suiten har kingsize seng, fladskærms-TV, badeværelse og ekstra seng på den ene etage, stue med lænestole, som nemt kan slås ud til twin beds, fladskærms-TV, brusebad, mini-bar, elkedel, safety-box, walk-in skab, balkon, badekåbe og gratis toiletsager. Suiten har plads til en babyseng.

Alle værelser er udstyret med bad, toilet, badekåbe, slippers, TV, Wi-Fi, hårtørrer, kedel og er ikke-ryger værelser. Der er inkluderet håndklæder, sengelinned og slutrengøring.

Bemærk: Senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark.

Fakta
Afstande
 • Lift: 150 m
 • Piste: 150 m
 • Skibus: 600 m
 • Centrum: 600 m
 • Indkøb: 600 m
 • Skiudlejning: 150 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Sauna
 • Panorama
Fakta om rejsemålet
 • Byens højde: 1441 m
 • Højeste skiløb: 3488 m
 • Total pistelængde: 161 km
 • Langrend: 26 km
 • Off-piste: Ja
 • Transfertid: Torino: 1 t 45 min
Læs mereMinimér

Bestil Hotel Chalet Eden • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ