Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Transportmuligheder

 

FLY

Det er muligt at tilkøbe flytransport. Der er et begrænset antal pladser, som sælges efter 'Først til mølle...' -princippet. I flyver sammen med to SNE & SNÖ-guider som ligeledes er med i transferbussen fra lufthavnen til Val Thorens. Transfertiden til Val Thorens er beregnet til ca 2 timer og 30 minutter. De samme SNE & SNÖ-guider rejser med vores flygæster hjem igen fra Val Thorens til København. Nærmere information om flytider samt flynumre, vil fremgå på dit rejsebevis og boardingkort. Alle flygæster må medbringe 18 kg bagage (1 stk) og 8 kg håndbagage.

 

BUS

Bustransporten foregår moderne langtursbusser. Der er afrejse fra Herlufsholm fredag ca. kl. 15.00. Rejsetiden for busgæster er beregnet til ca. 24 timer. Ankomst- og hjemrejsetider kan variere afhængigt af vejr- og trafikforhold.

Der må medbringes 1 stk. kuffert/sportstaske og 1 stk. håndbagage. Medbring gerne pude og tæppe til busturen.

Alle busser er røgfrie.

Bemærk: Bustransporten vil foregå i overensstemmelse med de hertil gældende regler, samt sundhedsstyrelsens anbefalinger, i forhold til COVID-19. Vi vil desuden prioriterer at fordele eleverne klassevis, så eleverne sidder sammen med deres klassekammerater.

 

UDEN TRANSPORT

Det er muligt at bestille skirejsen helt uden transport ved at vælge 'Kør selv' som transportform når du bestiller skirejsen.

 

Bestilling

Det med småt ...

 

ER DU UNDER 18 ÅR?

Hvis du er under 18 år, skal du angive din alder som 50 når du bestiller din rejse. Derudover skal du udfylde dette forældrecertifikat, som skal underskrives af dine forældre og herefter sendes til kontakt@skirejser.dk senest mandag 10. januar 2022.

 

BETALING OG ÆNDRINGER

Beløbet betales over 2 rater:
1. rate, depositum: Ved tilmelding (kr. 2.000,-)
2. rate, restbeløb: Fredag 31. december 2021

I henhold til vores rejsevilkår gør vi opmærksom på følgende: Hvis du ønsker at foretage tilvalg eller ændringer i din booking, skal du sende en e-mail med de ændringer du ønsker til kontakt@skirejser.dk. Efter restbeløbet er betalt er denne mulighed dog udelukket, da vi laver lister, booker de bestilte ski, liftkort m.v. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre fra 'Guld ski' til 'Sølv ski' efter restbeløbet er betalt, skal du ringe til os på telefon 7023 1819, hvorefter vi vil forsøge at ændre det. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på kr. 350,- for en sådan ændring. Beløbet vil blive pålagt din restbetaling.

Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer hos vores samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på vores gældende rejsevilkår.

 

COVID-19

For at deltage på et SNE & SNÖ arrangement eller rejse er det en forudsætning at du er færdigvaccineret. Er du ikke færdigvaccineret ved påbegyndelsen af arrangementet eller rejsen bærer du selv risikoen for afvisning. SNE & SNÖ vil hverken kompensere eller erstatte eventuelle tab som følge af en afvisning.

Læs vores spørgsmål og svar om COVID-19 i forbindelse med din skiferie her: COVID-19 Spørgsmål og svarDe 3 Dale pistekort - Skiferie i Val Thorens og Courchevel
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ