Bestil din skirejse her
Du kan også kontakte os på

Limone Piemonte /

Limone Piemonte er et af Italiens ældste og smukkeste skisportssteder. Det er som at træde ind i et uberørt snedækket eventyr, der bare venter på din ankomst!

Du bliver budt velkommen af utrolig venligsindede italienere og byens hyggelige atmosfære. Gaderne er kringlede med brosten omgivet af middelalderlige bygninger, og den smukke kirke fra det 12. århundrede midt i byen er centrum for torvet. Her samles folk for at handle, snakke og hygge efter en dejlig dag på ski. Kort sagt oser Limone af nostalgi og ægte sydeuropæisk stemning.

Delikat mad til gode priser

Her er caféer, delikatesseforretninger, pianobar og restauranter, som sammen med formidable lokale vine, serverer traditionsrig og veltilberedt mad fra det italienske køkken. Det overraskende ved restauranterne er den høje kvalitet i forhold til de moderate priser, som ofte er halv pris i forhold til de franske Alper.

Byens historie går tilbage til romertiden, hvor de vigtige salttransporter gik fra syd til nord. Limone ligger i landskabet Piemonte, kendt for sine fine råvarer og udsøgte vine. Her plukkes den kendte Alba-trøffel, og verdenskendte vine som Barolo og Barbaresco stammer også herfra.

Smukt skiområde

Skiområdet på knap 100 km og 20 lifter er, udover at være usædvanlig smukt, et meget varieret skiterræn med brede blå og røde pister med suveræn hældning, samt enkle skrappe sorte pister. Beliggenheden så tæt på Middelhavet gør, at skyerne, når de stiger, efterlader store mængder sne i Limones bjerge. Du vil utvivlsomt få nogle gode dage i et skiområde med både familievenlige pister og den bedste off piste, i et både solrigt og snesikkert terræn.

I Limone Piemonte er der rigtig gode forhold til off piste og ikke mindst Heli-skiing. Pris for 2 løft: € 250,-.

Husk: I Italien er børn under 14 år påbudt at bære skihjelm, ellers kan der gives bøder.

Med ca. to timers kørsel fra Nice eller Torino lufthavn, kan rejsen fra Danmark tilbagelægges på overskuelig tid.

Læs mere og se film fra Limone Piemonte.

Skisport.dk har skrevet en artikel om Limone Piemonte.

Børsen har også besøgt byen og skiområdet.

Se hoteller

Destinationsfakta
Byens højde:
1010 m
Højeste skiløb:
2085 m
Total pistelængde:
80 km
Langrend:
6 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
27
Liftkap. pr. time:
18000
Pistefakta
  12 km blå pister
  57 km røde pister
  11 km sorte pister


  • Filtre: